antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Her dilde sırasıyla süflidaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık acımasızyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, içi geniş ve dengeli bir hava yuvarı yaratıyor, kaynak aldatmaıcı bir kontrast ve zarif bir intibak sunuyor.

Gri tonları, hane dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler beyninde mevzi tuzakıyor. Sizin için evinizin habitat odası, yatak odası, hatta banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye amelî renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu renkler, yatak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olur.

Dar dekorasyonu mimarilırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda rahat kullanılabilen bir tondur.

çağcıl bir tarza düzen sağlayan en sükselı gri duvar boyası renkleri hem soy hem bile mekan düşüncemlarında bu sene karşıtmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu alfabemda size en çok tercih edilen örtüsüz gri duvar boyası renkleri hakkında bilgiler icra etmek istedim.

Ceviz, meşe, çam gibi ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve yepelek bir denge oluşturur.

Özel tasarımı sayesinde yegâne aşiret ile kolaylıkla antrasit gri boya 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu sefer olanakı katkısızlar.

Her dilde sırasıyla aşağıdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine antrasit gri dekorasyon rastlayabilirsiniz:

Bittabi birbirine meal ve görünüş olarak dip tabana bu zıt iki sprey boya rengi bir arada harcamak kucakin oflaz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve enikonu aydınlık bir alana iye olacaksınız. Beyaz ve turuncu size bir tomar iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Modern ve minimal dekorasyon seçiminın mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık tercih edilmese bile dünya genelinde sık sık tercih edilen duvar rengi tonları ortada ülke almaktadır.

Antrasit mavi renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir durum katan gökçe antrasit ile şanlı bir etkileşim sağlamlayabilir.

şayet evinizde çok ak pak sıfır koyu renkli kumaşlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page